Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu

Evenementen agenda

 • tot
  Evenement
  01/01/1970

  14 mei - lancering kinderwenstheater

  Op 14 mei vindt de lancering van het kinderwenstheater plaats in ons ziekenhuis. Frans Ceusters (bedenker en schrijver de ‘Kotmadam’) schreef ‘Kinderwens’, een aangrijpende vertelling.

Bekijk alle evenementen

Nieuws

 • Nieuws

  Beheer je patiëntendossier nu ook op je smartphone

  Via de mynexuzhealth app kunnen patiënten hun medische gegevens op hun smartphone of tablet raadplegen. Tot voor kort was deze app enkel beschikbaar voor Android toestellen, maar nu kunnen ook gebruikers van Apple toestellen de app downloaden in de iOS App Store.

 • Nieuws

  Abdijfeesten t.v.v. Family Friendly Projects

  Op 21, 22 en 23 juni vindt een nieuwe editie van de Abdijfeesten plaats. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel, dit jaar het ‘Family Friendly’ project, een initiatief van de dienst kindergeneeskunde van het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven.

 • Nieuws

  14 mei - lancering kinderwenstheater

  Op 14 mei vindt de lancering van het kinderwenstheater plaats in ons ziekenhuis. Frans Ceusters (bedenker en schrijver de ‘Kotmadam’) schreef ‘Kinderwens’, een aangrijpende vertelling over zwanger worden en zwanger zijn. Over tegenslag en ongeluk, over hoop en wanhoop, maar ook over liefde en aanmoediging van familie en vrienden. Over het niet opgeven van een droom, het zoeken naar hulp en het vinden van een oplossing.

Bekijk alle nieuwsberichten