Coronavirus (Covid-19): Informatie en richtlijnen. Meer info

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu
19 oktober 2017

Heilig Hart ziekenhuis Leuven verwelkomt professor J.J. Cassiman op dag tegen kanker

Donderdag 19 oktober 2017 is de dag tegen kanker. Ook in het Heilig Hart ziekenhuis Leuven gaat deze dag niet onopgemerkt voorbij.

Op deze symbolische dag worden de oncologiepatiënten extra verwend met wafels, pannenkoeken en voor wie wil, een ontspannende massage. Elke patiënt krijgt een plantje, ook zij die die dag niet aanwezig zijn.

Tijdens deze editie kreeg het ziekenhuis bovendien bezoek van niemand minder dan professor Jean-Jacques Cassiman, voorzitter van Kom op tegen kanker.

Hij toonde zijn appreciatie voor de talrijke acties in ons ziekenhuis door o.m. mee aan te schuiven aan tafel bij de patiënten en vrijwilligers voor een deugddoende babbel.

Elders in het ziekenhuis werden diverse standjes opgezet waar vrijwilligers meer informatie aan voorbijgangers gaven over de acties van Kom op tegen Kanker en de gele lintjes opspelden. Door het gele lintje te dragen toon je je medeleven en verbondenheid met kankerpatiënten en hun naasten. Dat gebeurde dan ook massaal in het ziekenhuis vandaag. Verschillende medewerkers in het ziekenhuis zetten zich doorheen het jaar ook in voor Kom op tegen Kanker, o.a. via een fiets- en een loopteam.