Coronavirus (Covid-19): Informatie en richtlijnen. Meer info

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu
21 december 2018

Warme acties genereren knappe opbrengst

Dit najaar werden de handen in elkaar geslagen om 2 prachtige warme acties op poten te zetten ten voordele van meerdere goede doelen.

Onze vroedvrouwen verkochten in december prachtige vaasjes ten voordele van het ​Berrefonds en Boven de Wolken, beide organisaties die op hun eigen manier steun bieden aan ouders die een kindje verloren hebben. De vaasjes werden gemaakt van medicatieflesjes die grondig gewassen werden en vervolgens eigenhandig versierd werden door het team van de kraamafdeling.

​Het mag gezegd worden dat hun initiatief veel positieve respons kreeg. Alle vaasjes zijn inmiddels verkocht en brachten niet minder dan 1.378 euro op!

Eerder dit jaar, in september, gingen medewerkers van diverse diensten aan de slag in de keuken. Samen organiseerden zij een heuse cupcake bake-off ten voordele van de Stichting Alzheimeronderzoek. Meer dan 3000 cupcakes werden gebakken, versierd en vonden “een nieuwe eigenaar” tijdens deze actie. Met enige trots mogen we aankondigen dat er niet minder dan 5.138 euro opgehaald werd.

Het ziekenhuis dankt alle initiatiefnemers en iedereen de acties steunde via een aankoop.