Coronavirus: hier vind je alle informatie en richtlijnen met betrekking tot de coronapandemie – meer info

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu

Waarden

Onze missie en visie zijn gestoeld op 4 kernwaarden:

1. Aandacht geven:

Warm menselijk contact, daar draait het om.
Onze medewerkers hebben niet alleen oog voor medische aspecten, maar zien ook het totaalplaatje. Achter elke patiënt gaat immers een persoonlijk verhaal schuil… Grote betrokkenheid tonen en oprecht luisteren: dat zijn de sleutels tot een optimale zorgverlening. In een warme, vriendelijke sfeer wekken onze mensen het nodige vertrouwen op, een belangrijke eerste stap in elk genezingsproces.

2. Zorg bieden:

Betrouwbaar en solide, dat zijn wij. Dag in, dag uit investeren wij bewust in kwaliteit. Zowel op vlak van patiëntgerichte dienstverlening als moderne infrastructuur. Onze medewerkers doen een beroep op beproefde technieken en bewezen methoden. Bovendien maken ze gebruik van up-to-date materiaal en degelijke apparaten. Patiënten mogen dus gerust zijn: in ons ziekenhuis krijgen ze de allerbeste zorg.

3. Uitblinken:

Professioneel steeds beter willen doen, mét bezieling. Om ons zorgaanbod naar een nóg hoger kwaliteitsniveau te tillen, rekenen we op de passie en inzet van onze medewerkers. Hun vakkennis en vaardigheden zijn ongelofelijk waardevol. Daarom krijgen ze de kans om die continu bij te schaven en zich verder te ontplooien via opleidingen. Zo kunnen ze fier zijn op het werk dat ze verrichten. Door slim samen te werken en op zoek te gaan naar vernieuwing en optimalisatie komen we héél ver.

4. Samenwerken

De handen in elkaar, vanuit een open dialoog. De afstand tussen onze medewerkers en onze patiënten en bezoekers? Die houden we liefst zo klein mogelijk. Ons personeel is dus direct aanspreekbaar en staat klaar voor iedereen. Ook de onderlinge betrokkenheid tussen onze collega’s is erg groot. We stimuleren open communicatie en gaan respectvol met elkaar om. Dat komt de samenwerkingsverbanden binnen en buiten het ziekenhuis alleen maar ten goede.

Onze baseline toegelicht?
LEES MEER