Coronavirus: hier vind je alle informatie en richtlijnen met betrekking tot de coronapandemie – meer info

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu

Coronavirus (COVID-19)


Brengen en halen

Wil je linnen brengen voor of afhalen van een patiënt met covid-19 die in ons ziekenhuis verblijft? 
Stem dan eerst af met je naaste of hij/zij iets nodig heeft of vuile was heeft.

JE WENST MATERIAAL AF TE GEVEN VOOR EEN PATIËNT

Je kan kledij van een patiënt afleveren aan aanheid A4 (gebouw A, vierde vrdieping) van het ziekenhuis en dit tussen 7.00u en 20.00u.

  • Breng kledij in een afgesloten, propere zak naar verpleegeenheid A4. We vragen je de eenheid niet te betreden. Gebruik de bel aan het begin van de gang. Een verpleegkundige komt je tegemoet om de spullen in ontvangst te nemen. 
  • Zorg dat de initialen en de geboortedatum van de patiënt, samen met het telefoonnummer van een familielid en de datum van aflevering genoteerd staan op de zak. Gebruik hiervoor het formulier dat je onderaan deze pagina kan downloaden.

Vermijd om waardevolle spullen af te leveren. Indien dit echt noodzakelijk is, vermeld je dit bij overdracht aan de verpleegkundige.

  • Lever ook deze spullen af in een afgesloten, propere zak.
  • Vergeet ook niet dat het ziekenhuis niet verantwoordelijk is voor verlies van deze materialen. Alles wat je aflevert die je op eigen risico.

Als de patiënt op de dienst intensieve zorg verblijft, kan deze geen materiaal ontvangen. Voor hem/haar is ziekenhuiseigen kledij beschikbaar.

JE KOMT VUIL LINNEN VAN DE PATIËNT AFHALEN

Van maandag tot vrijdag kan je linnen van de patiënt afhalen op eenheid A4 tussen 7.00u en 20.00u. We vragen je de eenheid niet te betreden. Gebruik de bel aan het begin van de gang. Een verpleegkundige komt je tegemoet en bezorgt je het linnen van de patiënt. 

De linnenzakken zijn voorzien van de initialen en geboortedatum van de patiënt om privacy maximaal te garanderen.