COVID-19: alles weten over de huidige maatregelen in ons ziekenhuis? Klik hier.

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu

Telefonische raadpleging met arts voor dringende zorg

Hoe kunnen wij jou helpen?

Deze vreemde periode staat bijna volledig in het teken van het indijken van de coronapandemie. We verliezen onze patiënten met dringende medische klachten echter zeker niet uit het oog. Daarom zetten we voor onbepaalde tijd in op het organiseren van telefonische consultaties. Deze kan gevolgd worden door een fysieke consultatie in het ziekenhuis indien de arts dit noodzakelijk acht. 

Hieronder lichten we de verschillende manieren toe waarop je een consultatie met een arts kan plannen.

BEL ONS

Elke dag zijn we telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur via het nummer 016 209 209. Een onthaalmedewerker zal je gegevens noteren en welke arts je wenst te spreken. Ze zal je ook vragen je probleem kort te omschrijven. Deze informatie zal aan de desbetreffende arts bezorgd worden en die zal je binnen de 3 werkdagen bellen voor een telefonisch consult. Indien blijkt dat het noodzakelijk is om sneller in contact te treden met een specialist, dan zal de onthaalmedewerker je meteen doorverbinden met een arts van wacht voor een teleconsult.

Tijdens deze consultatie wordt bepaald of het probleem via mondeling advies verholpen kan worden, dan wel of een fysieke consultatie noodzakelijk is. In dat laatste geval wordt een datum en tijdstip van afspraak bepaald.
Is de klacht te ernstig en kan er niet gewacht worden, dan word je verwezen naar de dienst spoed.

MAIL ONS

Vraag een tele-consultatie aan via het formulier onderaan deze webpagina. Na verzending van het formulier ontvang je een bevestigings e-mail. Een arts zal je vervolgens gegarandeerd binnen de 3 werkdagen opbellen voor een telefonische consultatie.

KOM NAAR SPOED

Is je probleem naar jouw gevoel te ernstig om een telefonisch consult af te wachten?
Kom dan naar onze dienst spoed. Je wordt op een veilige manier ontvangen. 

Heb je vragen?

Onze vragenlijst bevat veel nuttige en noodzakelijke informatie. Raadpleeg onze vragenlijst alvorens je contact opneemt met ons.  

Aanvraag telefonisch consult

Gewenst medisch specialisme *
Ervaar je momenteel symptomen (koorts én luchtwegklachten of gastro-intestinale klachten) die kunnen wijzen op een besmetting met het coronavirus? *
Jouw privacy & informed consent *