Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Huisartsen-app

Rechtstreeks contact, via mail of telefonisch

We streven naar vlotte communicatie tussen onze specialisten en patiënten, maar ook voor onze verwijzende artsen willen we snel en eenvoudig bereikbaar blijven. Daarom vind je in onze app de mogelijkheid om een arts rechtstreeks te bellen of te mailen, met één druk op de knop.

Afsprakennummers binnen handbereik

Op termijn gaan we voluit voor een online boekingssysteem voor afspraken. In afwachting maken we het je zo eenvoudig mogelijk. De afsprakenlijn voor huisartsen, en die van de secretariaten vind je onder de rubriek “Afspraak maken”. Ook aanvraagformulieren kunnen hier eenvoudig gedownload worden.

En verder?

Al het nieuws uit ons ziekenhuis en interessante evenementen voor jou, als verwijzer: symposia, opendeurdagen, netwerking-events, …

Hoe installeer je de app?

Surf naar app.hhleuven.be en registreer je als huisarts. Vul je e-mailadres, RIZIV-nummer en paswoord in (minimaal 8 tekens waaronder 1 cijfer) en klik op de "Registreer"-knop. Na verificatie door ons webteam ontvang je een e-mail met bevestiging van je registratie. Vanaf dat moment kan je aan de slag.

Tip! Zet een link naar de app op de startpagina van je smartphone of tablet.