Asfalteringswerken in de Naamsestraat: lees hier hoe je het ziekenhuis kan bereiken – meer info

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu

Pediatrie

Kindergeneeskunde

  1. Toelichting
  2. Belangrijke communicatie inzake raadplegingen pediatrie tijdens coronacrisis
  1. mynexuzhealth - afspraak boeken voor je kind
  2. Routebeschrijving naar deze afdeling

Belangrijke informatie inzake raadplegingen na uitbraak corona-pandemie

Kom je op raadpleging? Houd dan rekening met onderstaande maatregelen die we treffen naar aanleiding van de uitbraak van de corona-pandemie. 

  • Om de raadplegingen zo veilig mogelijk te laten verlopen scheiden we onze consultaties in ruimte. Concreet betekent dit dat we gescheiden wachtzalen hebben voor infectieuze pathologie (iedereen met koorts, hoesten, niezen, braken en/of diarree) en voor niet-infectieuze pathologie. Meld je dus aan bij het secretariaat voordat je plaatsneemt in een wachtruimte. Een medewerker verwijst je naar de juiste wachtzaal (oranje of groene wachtzaal).

  • Gezien het aantal consultaties toeneemt tijdens de wintermaanden, voelen we ons genoodzaakt om een beperking te zetten op de begeleiders om een veilige afstand te kunnen garanderen tussen de patiënten: wij vragen om slechts met 1 ouder of begeleider op raadpleging te komen en geen broers, zussen of andere familieleden mee te brengen. De ruimte in onze wachtzalen is te beperkt hiervoor.
    We maken wel een uitzondering voor de materniteitscontroles (dit is het zevende dagsonderzoek ofwel de 1e controle na geboorte), voor dit onderzoek staan we beide ouders toe (geen broers of zussen of andere familieleden).

  • Online boeken is weer mogelijk. Gelieve wel steeds je reden voor consultatie te vermelden, zeker in geval van koorts, hoesten, braken, diarree.

Bezoek op de materniteit

Voor bezoek op de materniteit gelden dezelfde regels als overal in het ziekenhuis. Broertjes en zusjes kunnen wel éénmalig 30 minuten op bezoek komen.

Hopend op jullie begrip en medewerking