Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Startersinfo

Is je stage goedgekeurd? Dan kijken we er naar uit om je in ons team op te nemen. Hieronder vind je de informatie die je nodig hebt om te starten.  Heb je toch nog vragen? Contacteer onze stagecoördinator.

Voor de aanvang van je stage

Heb je vragen over je stage-uren? Neem dan even contact op met je stagementor of de leidinggevende van de dienst waar je stage zal lopen. Het e-mailadres van je stagementor/leidinggevende vind je in dit contactsheet.

Verder moet je huishoudelijk reglement ondertekenen. Zo geef je aan dat je kennis hebt genomen van de standaardvoorzorgsmaatregelen ter preventie van infectieziekten, discretieplicht en het informatie-veiligheidsbeleid. Dit document kan je hier downloaden. Je dient de laatste pagina gehandtekend te bezorgen aan je stagecoördinator bij de aanvang van je stage. 

Opgelet! Je stage kan geweigerd worden als je niet voldaan hebt aan bovenstaande wettelijke verplichtingen totdat je je in regel hebt gesteld.

Dit breng je allemaal mee op je eerste dag

 • 25 euro waarborg voor je identificatiebadge. Betalen kan enkel via Bancontact. Je bent zelf verantwoordelijk voor je badge en bij verlies ervan wordt de waarborg ingehouden. Op het einde van de stageperiode lever je je badge in via de brievenbus aan de studentenkleedkamers, samen met het document voor terugbetaling van de badge (te vinden in de studentenkleedkamer).
 • Een hangslotje voor je kleedkastje.
 • Schrijfgerief.
 • Een overzicht van je stagedoelstellingen en leerdoelen.
 • Het ondertekend huishoudelijk reglement.

Let op: kom je voor een inleefmoment 'kies voor de zorg'? Dan moet je andere dingen meebrengen. Klik hieronder op de juiste stage voor meer informatie.

Parkeermogelijkheden

Als stagiair kan je aan voordeeltarief parkeren in de Q-parking tegenover de ingang van het ziekenhuis. Je fiets kan je parkeren in de fietsenrekken voor het onthaal (gebouw O) of onmiddellijk links als je binnenkomt via de Naamsestraat.

Maaltijden in ons cafetaria

Tot 14u00 kan je in ons cafetaria terecht voor een warme maaltijd (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht) aan 3 euro. Je kan er ook kiezen voor een broodje of slaatje aan democratische prijzen.

 • Verpleegkunde/vroedkunde eerstejaars

  De start van je stage

  We verwachten je op je eerste dag om 09u00 stipt aan het onthaal (gebouw O).
  Je eerste stagedag eindigt wanneer je de uren van een normale dagshift gepresteerd hebt.

   

  Afdrukken
 • Verpleegkunde/vroedkunde tweede- en derdejaars + banaba's

  Bij de start van je stage

  De eerste dag van je stage start je om 07u00 op de afdeling, met uitzondering van de diensten operatiekwartier en functionele onderzoeken. Stagiairs voor deze laatste 2 afdelingen starten om 08u00. 
  Om 13u00 is er een samenkomst voorzien aan het onthaal (gebouw O) voor een algemene introductie en voor de praktische afspraken.

   

  Afdrukken
 • Verpleegkunde vierdejaars

  Bij de start van je stage

  De eerste dag van je stage start je om 10u00. De samenkomst is aan het onthaal (gebouw O) voor een algemene introductie en voor de praktische afspraken waaronder kledij, parkeren, maaltijden…

   

  Afdrukken
 • Paramedici (kiné, ergo, logopedie en dieetdienst)

  Bij de start van je stage

  • Voor stagiaires kinésitherapie: we verwachten je op je eerste dag om 08u30 aan het briefingslokaal kiné (gebouw S, verdieping 2).
  • Voor stagiaires ergotherapie: meld je aan bij het onthaal (gebouw O) omstreeks 08u30 en vraag naar het diensthoofd ergotherapie.

   

  Afdrukken
 • Verpleegstage voor artsen in opleiding

  Bij de start van je stage

  We verwachten je op je eerste dag om 09u00 stipt aan het onthaal (gebouw O).
  Je eerste stagedag eindigt wanneer je de uren van een normale dagshift gepresteerd hebt.

   

  Afdrukken
 • Inleefmoment via "Kies voor de zorg"

  De dag van je inleefmoment

  We verwachten je op je eerste dag aan het onthaal (gebouw O). Onze stagecoördinator pikt je daar op om 08u30 stipt. Je inleefmoment eindigt om 13u00, geef je je uniform aan een verpleegkundige van de afdeling.

   

  Afdrukken
 • Overige diensten

  Bij de start van je stage

  We verwachten je op je eerste dag aan het onthaal (gebouw O). Onze stagecoördinator pikt je daar op om 09u00 stipt.

   

  Afdrukken