Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Startersinfo

Is je stage goedgekeurd? Dan kijken we er naar uit om je in ons team op te nemen. Hieronder vind je de informatie die je nodig hebt om te starten.  Heb je toch nog vragen? Contacteer onze stagecoördinator.

Voor de aanvang van je stage

Heb je vragen over je stage-uren? Neem dan even contact op met je stagementor of de leidinggevende van de dienst waar je stage zal lopen. Het e-mailadres van je stagementor/leidinggevende vind je in dit contactsheet.

Verder moet je huishoudelijk reglement ondertekenen. Zo geef je aan dat je kennis hebt genomen van de standaardvoorzorgsmaatregelen ter preventie van infectieziekten, discretieplicht en het informatie-veiligheidsbeleid. Dit document kan je hier downloaden. Je dient de laatste pagina gehandtekend te bezorgen aan je stagecoördinator bij de aanvang van je stage. 

Opgelet! Je stage kan geweigerd worden als je niet voldaan hebt aan bovenstaande wettelijke verplichtingen totdat je je in regel hebt gesteld.

Dit breng je allemaal mee op je eerste dag

 • Een hangslotje voor je kleedkastje.
 • Schrijfgerief.
 • Een overzicht van je stagedoelstellingen en leerdoelen.
 • Het ondertekend huishoudelijk reglement.

Parkeermogelijkheden

Als stagiair kan je aan voordeeltarief (€21 per week) parkeren in de Q-parking tegenover de ingang van het ziekenhuis. Je fiets kan je parkeren in de fietsenrekken voor het onthaal (gebouw O) of onmiddellijk links als je binnenkomt via de Naamsestraat.

Maaltijden in ons cafetaria

Tot 14u00 kan je in ons cafetaria terecht voor een warme maaltijd (voorgerecht-hoofdgerecht) aan 3 euro. Je kan er ook kiezen voor een broodje of slaatje aan democratische prijzen.

 • Verpleegkunde/vroedkunde eerstejaars

  De start van je stage

  We verwachten je op je eerste dag om 09u00 stipt aan het onthaal (gebouw O).
  Je eerste stagedag eindigt om 17u21.

   

  Afdrukken
 • Verpleegkunde/vroedkunde tweede- en derdejaars + banaba's

  Bij de start van je stage

  De eerste dag van je stage start je om 07u00 op de afdeling, met uitzondering van de diensten operatiekwartier, medische beeldvorming en ambulante zorg. Je eerste dag eindigt om 15u21. Ben je stagiair op de dienst ambulante zorg of medische beeldvorming? Dan start je om 08u00 en eindig je om 16u21. Om 13u00 is er een samenkomst voorzien aan het onthaal (gebouw O) voor een algemene introductie en voor de praktische afspraken.

  Loop je een stage op het operatiekwartier? Dan start je om 09u00 aan het onthaal (gebouw O) met een algemene introductie. Je dag eindigt om 17u21.

   

  Afdrukken
 • Verpleegkunde vierdejaars

  Bij de start van je stage

  De eerste dag van je stage start je om 10u00. De samenkomst is aan het onthaal (gebouw O) voor een algemene introductie en voor de praktische afspraken waaronder kledij, parkeren, maaltijden… Je eerste dag eindigt om 16u21.

   

  Afdrukken
 • Paramedici (kiné, ergo, logopedie en dieetdienst)

  Bij de start van je stage

  • Voor stagiaires kinésitherapie: we verwachten je op je eerste dag om 08u30 aan het briefingslokaal kiné (gebouw S, verdieping 2).
  • Voor stagiaires ergotherapie: meld je aan bij het onthaal (gebouw O) omstreeks 08u30 en vraag naar het diensthoofd ergotherapie.

   

  Afdrukken
 • Verpleegstage voor artsen in opleiding

  Bij de start van je stage

  We verwachten je op je eerste dag om 09u00 stipt aan het onthaal (gebouw O).
  Je eerste stagedag eindigt om 17u21.

   

  Afdrukken
 • Overige diensten

  Bij de start van je stage

  We verwachten je op je eerste dag aan het onthaal (gebouw O). Onze stagecoördinator pikt je daar op om 09u00 stipt.

   

  Afdrukken