Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security
 • Ik kom voor een bloedafname.

  Dat kan elke weekdag tussen 07u30 en 19u00, daarbuiten enkel na afspraak via het nummer 016 20 93 20. Vooraleer je naar het labo komt, dien je je eerst in te schrijven aan het onthaal van ons ziekenhuis. De resultaten van het onderzoek worden steeds aan je behandelende arts bezorgd en verschijnen ook in je patiëntendossier dat je kan raadplegen via de mynexuzhealth-app.

  Afdrukken
 • Ik wil graag een covid-test laten afnemen, kan ik daarvoor bij jullie terecht?

  Ja, je kan bij ons terecht voor een pre-opname test of een test wanneer je naar het buitenland wil reizen en dat van maandag tot vrijdag van 13u30 – 15u30.

  Wil je een afspraak maken, dan heb je steeds een CTPC-code nodig. Die kan je hier bekomen.  Met een CTPC-code kan je via deze link een afspraak maken.

  Lukt het niet om online een afspraak te maken? Dan kan je alsnog telefonisch terecht op 016 20 93 20 (enkel op weekdagen tussen 9.00 en 12.30 uur).

  Een PCR-test kost 50 euro. De factuur zal je in de maand na je onderzoek ontvangen. Als je geen Belgische mutualiteit hebt, zal je ter plaatse moeten betalen. Let op: als je een afspraak vastlegt, ga je volledig akkoord met bovenstaande prijs.

  Meld je als je komt voor je test, steeds eerst aan bij het onthaal van ons ziekenhuis.

  Je ontvangt het resultaat van je test ongeveer 24 uur na je test in de mynexuzhealth-app of in je covid-safe-app.

  Afdrukken
 • Aanvraagformulieren voor (huis)artsen

  Onderstaande formulieren kunnen gebruikt worden om een onderzoek aan te vragen.

   

  Afdrukken

Infobrochures