Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Op 22 april verandert onze hoofdingang en verhuizen heel wat raadplegingen. Lees er hier alles over!

Zivver

We maken gebruik van ZIVVER om ons mailverkeer te beveiligen.

Dit is nodig omdat in een ziekenhuis heel vaak met gevoelige persoonsinformatie wordt gewerkt en deze informatie ook moet kunnen gedeeld worden met collega’s, patiënten, huisartsen...

Gewoon mailverkeer is daarvoor niet veilig. Door ZIVVER te gebruiken, voorkomen we dat gegevens in verkeerde handen vallen door een datalek.
Hiermee stellen we ons ook in regel met de GDPR regelgeving die in voege is sinds mei 2018

Door met ZIVVER te werken willen we ervoor zorgen dat de gegevens van onze patiënten op een veilige manier kunnen worden gedeeld met de juiste personen om een optimale zorg te kunnen garanderen.

Hoe open je een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Heb je een e-mail ontvangen van Heilig Hart Leuven via ZIVVER? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). Meer weten over ZIVVER? Klik dan hier.

Bericht openen met een toegangscode

Heb je een beveiligd bericht ontvangen? Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan jou doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kan je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code

Heb je een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code? Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die je op je telefoon ontvangt. Nu kan je het bericht lezen.

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als jij op het bericht wil reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kan dan in het antwoordveld direct je reactie typen. Eventueel kan je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in je e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiel telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met jou blijven communiceren. Je kan wijzigingen aan ons bezorgen door een mail te sturen aan privacy@hhleuven.be.

Vragen?

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kan je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ons via privacy@hhleuven.be.