Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu

Dr. Swevers - Dermatologe

Swevers Annemie

Swevers Annemie

Niet geconventioneerd

De erelonen die artsen kunnen vragen voor een prestatie(raadpleging of ingreep) zijn vast bepaald in een overleg tussen overheid, ziekenfondsen en artsenorganisaties. Het is de keuze van een individuele arts of hij deze conventie volgt en al dan niet een ereloonsupplement aanrekent.
Er bestaan drie conventietypes: (1) Geconventioneerde artsen: zij handhaven de afspraken bepaald in de conventie en rekenen geen extra’s aan bovenop het wettelijk overeengekomen tarief. (2) Gedeeltelijk geconventioneerde artsen: zij handhaven ook de conventie op bepaalde vastgelegde dagen en uren. (3) Niet-geconventioneerde artsen: zij kiezen ervoor om de conventie niet te volgen en rekenen een ereloonsupplement aan dat afspraken binnen het ziekenhuis volgt. Gedetailleerde info over de conventiestatus van deze arts.

Diensten:
Dermatologie

Raadplegingen ziekenhuis

MA DI WO DO VR ZA
VM Ja
NM
AV

Bovenstaand overzicht toont het raadplegingsschema.
De arts is ruimer aanwezig in het ziekenhuis voor ingrepen en behandelingen van opgenomen patiënten. Je kan altijd informeren via het secretariaat van de dokter of via het onthaal.

Wachtruimte 2 - M0

Er wordt geen medisch advies via e-mail verstrekt. Maak hiervoor altijd een afspraak.


Biografie Swevers Annemie

Meer over deze arts

Gespecialiseerd in:

  • Huidziekten

Opleidingsinformatie:

  • Opleiding tot geneesheer aan de KULeuven
  • Specialisatie in dermatologie en venerologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven op de dienst dermatologie o.l.v. Prof. Dr. M. Garmyn. Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2010.

Huidige functie:

Staflid dermatologie in het Heilig Hart ziekenhuis te Leuven
Lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en The European Academy of Dermatology and Venereology.