Coronavirus: hier vind je alle informatie en richtlijnen met betrekking tot de coronapandemie – meer info

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu

Dr. Dens - Oftalmoloog

Dens Helena

Dens Helena

Niet geconventioneerd

De erelonen die artsen kunnen vragen voor een prestatie(raadpleging of ingreep) zijn vast bepaald in een overleg tussen overheid, ziekenfondsen en artsenorganisaties. Het is de keuze van een individuele arts of hij deze conventie volgt en al dan niet een ereloonsupplement aanrekent.
Er bestaan drie conventietypes: (1) Geconventioneerde artsen: zij handhaven de afspraken bepaald in de conventie en rekenen geen extra’s aan bovenop het wettelijk overeengekomen tarief. (2) Gedeeltelijk geconventioneerde artsen: zij handhaven ook de conventie op bepaalde vastgelegde dagen en uren. (3) Niet-geconventioneerde artsen: zij kiezen ervoor om de conventie niet te volgen en rekenen een ereloonsupplement aan dat afspraken binnen het ziekenhuis volgt. Gedetailleerde info over de conventiestatus van deze arts.

Diensten:
Oftalmologie

Raadplegingen ziekenhuis

MA DI WO DO VR ZA
VM Ja Ja
NM Ja Ja
AV

Bovenstaand overzicht toont het raadplegingsschema.
De arts is ruimer aanwezig in het ziekenhuis voor ingrepen en behandelingen van opgenomen patiënten. Je kan altijd informeren via het secretariaat van de dokter of via het onthaal.

Wachtruimte 2 - M2

Er wordt geen medisch advies via e-mail verstrekt. Maak hiervoor altijd een afspraak.


Biografie Dens Helena

Meer over deze arts

Dr. Helena Dens studeerde geneeskunde aan de KU Leuven. Zij specialiseerde als oogarts in het UZ Brussel en het UZ Leuven. In 2019 behaalde zij het diploma van de European Board of Ophthalmology.

Dr. Dens voltooide een fellowship in voorste oogsegment, cataractchirurgie en glaucoom tot en met juli 2020 te UZ Leuven. Daarnaast deed zij een bijkomend observership in retinale pathologie te Brescia, Italië van september tot en met november 2020.