Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Op 22 april verandert onze hoofdingang en verhuizen heel wat raadplegingen. Lees er hier alles over!

Wij doen mee aan Open Bedrijvendag!

Wij doen mee aan Open Bedrijvendag!

Tijdens Open Bedrijvendag krijg je de kans het ziekenhuis achter de schermen te verkennen. In ons labo worden verschillende activiteiten ingericht en krijg je een persoonlijke gidsing van onze experts. Ook het operatiekwartier opent zijn deuren. Je kan een operatie simuleren en zien hoe een ingreep verloopt. Zelfs op de afdeling radiologie kan je terecht, je zal kunnen ontdekken hoe artsen lichaamsvreemde objecten traceren. Daarnaast zijn ambulanciers present om te tonen waaruit hun taak bestaat. Je leert onder andere patiënten op brancards leggen en krijgt de kneepjes van het spalken aangeleerd. Ook afdelingen die we niet kunnen openen om de rust voor patiënten te vrijwaren, kunnen met VR-brillen bekeken worden. De moeite dus!

Voor kinderen wordt een speciale zoektocht ingericht. Onze jongste bezoekers kunnen op zoek gaan naar de zeevriendjes van ziekenhuismascotte Gus De Octopus.

Tegelijk organiseren we een jobbeurs. Medewerkers van onze HR-afdeling staan klaar om op vragen te antwoorden en kunnen duiding geven bij de openstaande vacatures. Er worden medewerkers met zeer uiteenlopende profielen gezocht. Zowel verpleegkundigen als mensen in ondersteunende functies, gaande van administratie tot financiële profielen, worden gezocht.

Nu al graag een tipje van de sluier? Neem dan hier een kijkje voor onze virtuele tour!

Praktisch:

  • We openen onze deuren tussen 10u en 17u
  • Inschrijven op voorhand is niet nodig
  • Parkeren kan op de Q-parking Heilig Hart
  • Het startpunt van onze tour is op het binnenplein (makkelijk te bereiken via de hoofdingang - groene poort aan de Naamsestraat)
  • Meer praktische informatie om het ziekenhuis te bereiken vind je hier.

Heb je hierover een vraag? Neem dan contact op met marie.hendrix@hhleuven.be