Coronavirus: hier vind je alle informatie en richtlijnen met betrekking tot de coronapandemie – meer info

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu

Dr. Swinnen - Anesthesist

Swinnen Guy

Swinnen Guy

Geconventioneerd

De erelonen die artsen kunnen vragen voor een prestatie(raadpleging of ingreep) zijn vast bepaald in een overleg tussen overheid, ziekenfondsen en artsenorganisaties. Het is de keuze van een individuele arts of hij deze conventie volgt en al dan niet een ereloonsupplement aanrekent.
Er bestaan drie conventietypes: (1) Geconventioneerde artsen: zij handhaven de afspraken bepaald in de conventie en rekenen geen extra’s aan bovenop het wettelijk overeengekomen tarief. (2) Gedeeltelijk geconventioneerde artsen: zij handhaven ook de conventie op bepaalde vastgelegde dagen en uren. (3) Niet-geconventioneerde artsen: zij kiezen ervoor om de conventie niet te volgen en rekenen een ereloonsupplement aan dat afspraken binnen het ziekenhuis volgt. Gedetailleerde info over de conventiestatus van deze arts.

Raadplegingen ziekenhuis

MA DI WO DO VR ZA
VM
NM Ja Ja Ja Ja
AV Ja Ja Ja Ja

Bovenstaand overzicht toont het raadplegingsschema.
De arts is ruimer aanwezig in het ziekenhuis voor ingrepen en behandelingen van opgenomen patiënten. Je kan altijd informeren via het secretariaat van de dokter of via het onthaal.

Er wordt geen medisch advies via e-mail verstrekt. Maak hiervoor altijd een afspraak.


Biografie Swinnen Guy

Meer over deze arts

Gespecialiseerd in:

  • Anesthesie

Opleiding:

  • geneesheer specialist in de anesthesie en reanimatie, afgestudeerd aan de KULeuven 1995
  • Bijkomende opleidingen: echografisch geleide locoregionale anesthesie in het Sint-Maartensziekenhuis te Nijmegen, pediatrische anesthesie in Le Centre Hospitalier Universitaire de Clermont-Ferrand

Huidige functie:

Diensthoofd van de dienst anesthesie, reanimatie en pijnkliniek
Lid van de Belgische Vereniging voor Anesthesie en Reanimatie, Belgische Vereniging voor Regionale Anesthesie , Belgische Vereniging voor Pediatrische anesthesie, European Society of Regional Anesthesia, European Society of Anesthesiology

Specifieke interessegebieden

echografie in de anesthesie en intensieve zorgen,
locoregionale anesthesie,
anesthesie in de verloskunde