Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Asfalteringswerken in de Naamsestraat. Het ziekenhuis blijft bereikbaar.

Vanaf maandag 12 april zullen er asfalteringswerken starten in de Naamsestraat die zullen duren tot en met 24 april. De werken zullen zich situeren tussen de Naamsepoort en de Sint-Michielsstraat en zullen verlopen in twee fases. De werken zullen een impact hebben op de route die je zal moeten nemen om naar het ziekenhuis te komen, maar gelukkig blijft het ziekenhuis gedurende deze periode wel steeds bereikbaar voor patiënten en bezoekers.

We geven even het verloop van de twee fases mee en wat de gevolgen daarvan zijn voor de concrete bereikbaarheid van ons ziekenhuis.

Fase 1: van 12 tot 22 april

  • De werken bevinden zich op de rode zone op de kaart.
  • Je kan het ziekenhuis en de Q-parking bereiken via de Parkstraat (waar tijdens de werken tweerichtingsverkeer wordt toegelaten).
  • De hoofdingang blijft open voor iedereen.
  • Onze spoeddienst is bereikbaar via de Parkstraat - Hendrik Consciencestraat.

Fase 2: van 22 tot 29 april

  • De werken bevinden zich op de rode zone op de kaart.
  • De Q-parking blijft bereikbaar via de Parkstraat - Hendrik Consciencestaat. 
  • De hoofdingang is niet meer bereikbaar voor auto's. Voetgangers en fietsers kunnen wel via de groene poort het ziekenhuis bereiken. We vragen hun om gedurende deze 4 dagen zeker de groene poort te gebruiken zodat de ingang via de Hendrik Consciencestraat voorbehouden blijft voor (zieken)wagens.
  • De kiss & ride van het ziekenhuis zal bereikbaar zijn via de Parkstraat - Hendrik Consciencestraat.

Kom je met de bus?

Op dit moment stoppen er ook geen bussen aan het ziekenhuis. Ze rijden via de Andreas Vesalisusstraat en stapt daar best af aan de halte ter hoogte van het woonzorgcentrum om vanaf daar te voet naar het ziekenhuis te komen.

 

We zijn ons bewust van de ongemakken die deze werken met zich mee brengen en willen ons hier alvast voor excuseren. Moest je problemen hebben ondervonden, dan mag je dat altijd melden aan onze ombuds op 016 209 208.