Coronavirus (Covid-19): Informatie en richtlijnen. Meer info

Afspraak maken 016 20 92 09
Spoedgevallen 016 20 92 80
Menu
31 augustus 2018

Ons ziekenhuis kiest voor fundraisingactie t.v.v. Stichting Alzheimeronderzoek

Dit najaar slaan onze medewerkers de handen in elkaar met een fundraising initiatief ten voordele van de stichting Alzheimeronderzoek. 

De ziekte van Alzheimer is een ongeneeslijke hersenziekte, waarbij de cellen in sommige delen van de hersenen ophouden te functioneren en afsterven.
Het is de meest voorkomende vorm van dementie. De ziekte is onomkeerbaar en ondanks uitgebreid wetenschappelijk onderzoek zijn de oorzaken van en de behandelingsmethoden 
voor genezing nog onbekend. 
De volledige opbrengst van de acties zal via een donatie tijdens de warmste week overgemaakt worden aan de stichting Alzheimeronderzoek.  

Op 23 augustus organiseerden we een trappenloop waarbij elk toertje een euro voor het goede doel opleverde. Mét resultaat! Onze medewerkers legden niet minder dan 388 toertjes af en daarmee werd de actie officieel en letterlijk afgetrapt.

September wordt een "cupcake maand"!
Elke maandagnamiddag gaat chef-kok Wim aan het bakken.
Dinsdag namiddag worden de cupcakes gepimpt, versierd en verpakt. Woensdag rollen ze hopelijk massaal over de toonbank, en dat 4 weken lang in september. 

Wens je cupcakes te kopen?
We voorzien e
lke woensdag een verkoopstand tussen 7.30 uur en 9.30 uur aan de liften op de gelijkvloerse verdieping van gebouw A. Tussen 11.30 uur en 14.00 uur vind je onze verkopers op het binnenplein of in het onthaal.

Wat kost een cupcake?
De kostprijs voor 1 cupcake bedraagt 2 euro, maar naargelang je meer bestelt, verlaagt de kostprijs tot minimaal €1,80. 
We vragen je vriendelijk om bij ​het ophalen liefst cash en, nog beter, gepast te betalen.
De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.